Hytter

Hytter

Vi har 52 campinghytter i forskjellige størrelser. De minste hyttene har enkel standard og inneholder fire køyer, kjøleskap, og kjøkkenbord, men de inneholder ikke noe kjøkkenutstyr (som fat, kopper og bestikk)

Neste størrelse er hytter med fire køyer, kokeplate, kjøkkenbord og kjøleskap. Disse er romsligere med en egen soveavdeling. Til tross for at hyttene er kvadratmetermessig små, er det fullt mulig å kunne omgås bekvemt. Totalt har vi 15 små hytter.

Vi har 37 store, moderne hytter. Disse inneholder soveplasser for fire til seks personer. Hyttene er komplett utstyrt med dusj og toalett, soverom, stue, TV og kjøkken med kjøkkenutstyr.

Fra de små hyttene er det kort vei til våre gode sanitæranlegg. Det brune servicehuset har separate deler for kvinner og menn, familierom, kjøkken og tømmerom for septiktank. Det grå servicehuset har 2 familierom og tømmerom for septiktank. Servicehuset i resepsjonsbygget har 4 rom med toalett/dusj og 1 vaskerom.

Hytte, 50 kvm med havutsikt

Denne hytta på toppen av campingplassen er vår største hytte. Her finner du både TV, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Den består av 2 soverom, en hems, kjøkken, bad og stue.

Badet i hytta inneholder både dusj og toalett. Det er bestikk og kjøkkenartikler inkludert i det komplette kjøkkenet med komfyr, og i stua finner man sofa, TV og stuebord.

Hytte 45

Koselig hytte som ligger pent til på toppen av campingplassen. Den består av 1 soverom, stue, toalett og kjøkken. På soverommet er det 4 sengeplasser i køyer, som det følger dyner og puter til. I tillegg er det mulighet for å ligge på sovesofa i stua.

Hytte 35kvm, 4 personer

En flott hytte for 4 personer. Disse hyttene har 1 soverom, stue, bad og kjøkken. Stua inneholder sovesofa, stuebord og TV, kombinert med et komplett kjøkken utstyrt med kjøleskap, komfyr, kopper, bestikk, og kokekar.

Hytte 35kvm med kjøkkenbord, 6 personer

Våre moderne nyrenoverte hytter med 2 soverom og 6 sengeplasser holder høy standard.

De består av bad med dusj, stue med TV og stuebord, komplett kjøkken og to soverom. Kjøkkenet er godt utstyrt med stekeovn, kokeplate, kopper og bestikk, mikrobølgeovn samt vannkoker.

Hytte 35kvm uten kjøkkenbord, 6 personer

Våre moderne nyrenoverte hytter med 2 soverom og 6 sengeplasser holder høy standard.

De består av bad med dusj, stue med TV og stuebord, komplett kjøkken og to soverom. Kjøkkenet er godt utstyrt med stekeovn, kokeplate, kopper og bestikk, mikrobølgeovn samt vannkoker.

Hytte 30 kvm, 3-4 personer

Disse hyttene består av 1 soverom med dyner og puter til 3 personer, stue, toalett/dusj, kjøkken og altan ved inngang. I stua finner dere en sovesofa, stuebord og TV.

Hytte 30 kvm, 4-5 personer

Disse hyttene består av 1 soverom med dyner og puter til 4 personer, stue, toalett/dusj, kjøkken og altan ved inngang. I stua finner dere en sovesofa, stuebord og TV.

Hytte 30 kvm, 3 personer

Disse hyttene ligger nær strandkanten, og består av stue, bad, kjøkken, sovealkove og altan. Det finnes 3 sengeplasser i køyer, hvor den nederste køyen er 120 cm. Her er det også inkludert dyner og puter til 3 personer.

Hytte 16 kvm

Dette er en av våre litt mindre hytter rent kvadratmetermessig, men det er like vel plass til å omgås bekvemt. De befinner seg sentralt på området.

Hytte 10 kvm

Nybygd hytte som inneholder 4 sengeplasser i 2 køyesenger.