Om oss

Ballangen Camping er en familiecamping i Nordland med et godt og hyggelig miljø. Vi har flere og varierte aktiviteter og attraksjoner for både store og små! Campingplassen ble etablert i 1964 av familien Wiik, og har med stor suksess vært drevet av familien fram til og med 2014. Campingplassen eies og drives nå av familien Ravn, med Eilert og Sara som dine verter.

Vår filosofi er å drive en hyggelig og familievennlig camping med varierte aktiviteter for både store og små campinggjester fra inn- og utland. Plassen ble i 2001 kåret av Norsk Caravan Club til Norges beste campingplass, og har siden oppstart vært en populær feriedestinasjon blant voksne og barn.

Gjestehavn

Ved vår nye gjestehavn kan også gjester som kommer sjøveien finne seg til rette i en lun og god havn. Havnen er lett tilgjengelig og gir rike muligheter for fiske eller vannsportaktiviteter. Vi har båtutleie. Like ved gjestehavna har vi en flott badestrand.

Terrassen

Vårt trivelige spisested Terrassen er stedet for god og rimelig mat. Café, Restaurant og Pizza. Les mer om Terrassen Cafe og Restaurant her.

Velkommen til Ballangen Camping!

Om oss