Polar Park

Velkommen til Polar Park Arctic Wildlife Center - verdens nordligste dyrepark! Hos oss kan du møte ulv, brunbjørn, gaupe, moskus, elg, hjort og rein - enten i følge med våre tobeinte dyrepassere eller på egenhånd. Hver sesong har sin sjarm, vi holder åpent året rundt og tar imot deg med oppriktig nordnorsk gjestfrihet.

Nærkontakt med villmarkslivet

Dyrenes velferd og trivsel er vårt aller viktigste fokus i Polar Park, og vårt mål er å gi våre gjester en autentisk naturopplevelse på dyrenes premisser. Ved å ha store naturlige innhegninger får dyrene stimulert sine behov for aktivitet, parken dekker et areal på 1100 mål - som tilsvarer 108 fotballbaner. Få andre parker har et så stort areal per dyr, og det gir Polar Park det karakteristiske villmarkspreget.

Vi ligger vakkert til i Salangsdalen i Bardu kommune, 72 km nord for Narvik og 184 km sør for Tromsø. Rohkunborri nasjonalpark ligger kun 12 km fra Polar Park som er informasjonspunkt for nasjonalparken, og byr på mangfoldige turmuligheter for de som ønsker å tilbringe litt lengre tid hos oss.

En park med mange opplevelser

Foruten om å gå rundt i parken og oppleve dyrene er det mange andre tilbud man kan benytte seg av i parken i høysesongen. Rovdyrguiding, lekeområder eller zip-line er noen eksempler, vi har en av Norges lengste zipline på svimlende 600 meter - som lar deg sveve over gauper, ulv og hjort. Vi har også en kort zip-line for de som ikke er fullt så dristige, som er på 90 meter og strekker seg over Salangselven.

Du kan velge å bli med på foringsrunden til rovdyrene, hvor du kan oppleve gaupe, ulv og bjørn på nært hold. Du kan også reservere en privat omvisning, om dere ønsker en skreddersydd opplevelse i parken.

Overnatting

Mange velger å bli over flere dager da vi har en egen parkeringsplass for bobiler og campingvogner. Da får man tid over flere dager til å fiske i elven som renner rett gjennom parken eller grille ved grillplassene som er satt opp inne på parkens områder.

Hvis du føler mer for å nyte et godt måltid innendørs, kan du besøke vår koselige restaurant som er lokalisert ved inngangen til parken. Det er også mulig å reservere Tømmerhytta vår som kan huse opp til 45 gjester for middagsarrangementer. Tømmerhytta er innredet med stilfulle trebord og sitteplasser i form av benker dekket med reinsdyrskinn. I senter av Tømmerhytta har vi en bålplass som setter en ekstra prikk over i'en på opplevelsen. Her kan du nyte spesialbestilte middager og ett vidt tilbud av drikkevarer, alt etter smak og behag.

For mer informasjon, priser og booking, besøk Polarpark.no

Polar Park